Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AROLO TIFAR kristály-gyógyászat

11430287_982501861782880_3490816540573069633_n.jpgAROLO TIFAR ©®

 

 

AZ AROLO TIFAR egy összetett energetikai kezelési rendszer, pontos diagnosztikai módszerrel és gyors hatásmechanizmussal. Az emberi testet és lelket egy teljes rendszerként vizsgálja, így rendkívül hatékony módon teszi lehetővé a betegségek okának és tüneteinek együttes kezelését. Diagnosztikai rendszere lehetővé teszi bármilyen egészségügyi állapot kiderítését.

 

A R.A.I. az AROLO-t intelligens, isteni eredetű energiaként határozza meg, ami emberek, állatok és növények gyógyítását, gyógyulását, és az egészség megőrzését szolgálja. Emellett az AROLO TIFAR egy átfogó filozófiai és tudományos rendszer, ami magában foglal minden létező természeti törvényt és az azokban rejlő lehetőségeket. 

Az AROLO egyedi diagnosztika rendszere lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését. Felismerhetővé válnak a folyamatban levő karmikus tanulófolyamatok is, és elősegíthető ezek gyorsabb, könnyebb befejezése. Az AROLO diagnosztikai rendszere hasonló módon dolgozik, mint a delfinek „hang radarja”. Tudósok megfigyelései szerint a delfinek kiküldött energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat. 

Az AROLO TIFAR egy energetikai kezelési rendszer, amely a gyors hatásmechanizmusával tűnik ki. Lehetővé teszi laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül, percek alatt bármely egészségügyi állapot kiderítését, és ehhez a megfelelő gyógyszerek és az egyénre szabott, legpontosabb adagolás megállapítását. Mindez számos lehetőséget kínál a precíz segítségnyújtásra. 


 

 

 
 


Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Most: 3
Összes: 32880
30 nap: 1045
24 óra: 56