Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A földdel való egységközösség helyreállítása

11420031_1603654233206367_1093469370_n.jpg

Milyen hozzájárulás lehet nekünk a Föld és mi a Földnek? És milyen lenne, ha a Földet is bevonnánk bizonyos kezelésekbe?

A földdel való egységközösség helyreállítása!

Az Access Conscioussness egyik legfantasztikusabb testkezelése! 

Ezt a testkezelést bármelyik általad választott  kezelésed mellé ajándékozom neked!

Képzeld el, milyen lenne ez az egységközösség a földdel.... milyen lenne, ha ezt bárhol megkaphatnád, ahol vagy? Milyen lenne, ha egységben lennél a Földdel?

Tudtad, hogy sok közös van a tested és a föld rezgésében?

Mi mindent teremthet a tested az életed számára, ha együtt felfedezzük energiákban, szavakban, és kérdésekben?

A videóban Gary Douglas az Access Consciousness alapítója és társa Dr.Dain Heer  a csodálatos egységnek a helyreállításához nyit utat nekünk a kérdéseivel, hogy minden egyes lépésünkkel egységet teremtsünk ezen a gyönyörű bolygón!

 

 

A videóban elhangzó kérdések fordítását olvashatod a következő sorokban:

Fordította: Takács Linda

"Dain: Azt kérném mindenkitől, hogy kérdezzétek meg magatoktól: Mit tud rólam a Föld? Mire éber rólam a Föld, amire én nem vagyok hajlandó éber lenni? 
Amikor arról van szó, hogy kapcsolódunk a Földdel, akkor a legtöbben egyfajta szétkapcsolódást hoznak létre, mint pl.: ’Oh a bolygó oly hatalmas, én pedig oly apró vagyok’…és itt vége is van a dolognak. Ahelyett, hogy valóban megkérdeznéd magadtól, hogy mit tud rólad a Föld? Mit az, amit személyesen rólad tud a Föld, amit ha megengednél magadnak, hogy tudd, mindent megváltoztatna? És lehetővé tenné, hogy az a hozzájárulás legyél a Földnek, amiről tudod, hogy vagy; amiről azt remélted, hogy valaki majd megkér, hogy legyél; amit ha választanál, mindent megváltoztatna mindannyiunk- és a gyönyörű bolygónk számára, amin élünk. 
Gary: A Föld egy csodálatos ajándék, amit kaptunk, és úgy teszünk, mintha olyasvalami lenne, amit használnunk és bántalmaznunk kell, nem pedig olyan, ami ajándékozhat nekünk. Amikor valóban hajlandó vagy befogadni, hogy milyen lenyűgöző hely és dolog a Föld, akkor táplálja a tested, táplálja a lelked, és élettel teli lesz az életed.
Dain: Mit is ajándékozhat neked a Föld, amit nem vagy hajlandó befogadni? Ezt a barátom Gary Douglas mondta, s csak tűnődj el ezen egy pillanatra: Képzeld el, hogy van egy 25,000 mérföld széles barátod, aki azt mondja, hogy ’hahó, szeretnélek megajándékozni. Szeretnék adni neked, mire vágysz?’ És te ezek után is úgy csinálsz, hogy ’oh nem, nem fogadhatom el. Miért is akarna engem megajándékozni valami, ami ilyen hatalmas? Egyáltalán miért is venne észre engem valami, amin 7 millióan élnek?’ 
De mi van, ha ez mégis így van? Mi van, ha a lineáris valóság összes számításán és képzelgésén túl, mi van, ha észre vesz? Mi van, ha tudja, hogy itt vagy? Mi van, ha hálás ezért? Mi van, ha kérhetsz és befogadhatsz tőle? Úgy, mint: ’Föld, mit ajándékoznál nekem, amit eddig nem voltam hajlandó befogadni?’ És mi van, ha csak annyi az egész, hogy egyszerűen felteszed ezt a kérdést, és ezzel megnyílsz ennek az energiának, bármi is legyen ez, ennek az energetikai csatornának vagy éberségnek? És annak, amivel hozzájárulás lehet neked és a testednek? S mi több, annak is, hogy ekként létezel; s annak, hogy a te befogadásod hozzájárulás lehet mindannyiunk számára? 
Mindannyian együtt vagyunk itt. Nem egyedül vagyunk ezen a bolygón. Utálom ezt mondani, de egyikőnk sincs egyedül ezen a bolygón. Együtt vagyunk itt. Milyen hozzájárulás lehetsz? Milyen hozzájárulást fogadhatsz be? És ha hajlandó lennél befogadni azt a hozzájárulást, amit a Föld hajlandó ajándékozni neked, és mindannyian hajlandóak lennénk erre, mit teremthetnénk együtt és milyen hozzájárulás lehetnénk együtt, ami eddig még soha nem volt lehetséges? 
Gary: Az élet örömét ajándékozhatja neked a Föld, amit a legtöbben lehetetlennek, elérhetetlennek tartunk. Azt hisszük, hogy majd a pénztől leszünk örömteliek, a kapcsolatoktól, vagy a több szex miatt, vagy valami miatt, de semmiképpen nem azért, mert csak úgy megkaphatjuk; nem azért, mert valaki, valami nekünk akarja ezt adni.
Dain: Van arra egy halvány esély, hogy azért vagyunk most itt együtt, hogy valami olyat teremtsünk, ami eddig még soha nem volt elérhető? És ha ez könnyű neked, vagy inspirál téged, vagy egy parányit is megcsiklandoz, akkor teremtsük ezt meg együtt!......Köszönöm
Gary: A Föld pontosan tudja, hogy mire van szükséged, pontosan tudja, hogy mit kívánsz és pontosan tudja, hogy mire vágysz HA hajlandó vagy befogadni azt, amit adhat neked. Naná, hogy a legtöbben nem vagyunk hajlandóak befogadni azt, amit a Föld nekünk óhajt adni. Ha ezt megtennénk, egy teljesen más univerzum kezdene el felbukkanni."

Köszönet a fordításért Takács Lindának!

 

 

 
 


Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 32878
30 nap: 1043
24 óra: 55