Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ki vagyok én?

 Ki vagyok én? sőt, kik vagyunk?Ezt a kérdést  számtalanszor feltettem! Folyton kerestem a választ, de mire úgy tűnt, rájöttem valamire, újabb, mélyebb kérdések merültek fel bennem.  Először azt hittem, velem van a probléma, hogy folyton keresem a válaszokat, de persze, nincsenek:) olyanok, mint a szappanbuborék, elszállnak, eltűnnek....... Te is talán így vagy vele? Ha kereső vagy, gyanítom, hogy hasonlóan:)  Mára már rájöttem, hogy azért nincs válasz, mert ahogyan a tudatosságunk szintje emelkedik, mi is egyre változunk:) Ami tegnap még elég volt, mint válasz, ma már nem elég!  Keressük válaszokat? keressük önmagunkat? Keressük a létezés értelmét, rejtélyeit?Mi van, ha sosem találjuk meg, mert folyamatosan változunk, és körülöttünk is minden! 

Aki sohasem változik, az a végtelen lényünk, aki a testünkben él.... Az az  Én, akinek a környezetünk lát, mindenkinek más lehet, attól függően, hogy ki milyen nézőpontokkal és szemléletmóddal rendelkezik! 

Ezért az vagyok számodra, akinek te látsz  engem.....

Azt el tudom neked mesélni, honnan jövök, mit csináltam idáig!

Már kicsi gyerekkorom óta kíváncsian beszélgettem az emberekkel, (akkoriban különösen az idős embereket szerettem kérdezgetni, hallgatni...)

Mindig kerestem azt, ami több mint amit látunk, azt amit az emberek a belső világukban őriznek......

 Számomra minden ember egyéniség, egyedi, különleges, TE is!

Nem lehet véletlen,hogy a kereskedelemben dolgoztam 20  évig..... imádtam! :) :) :) Volt alkalmam meghallgatni az embereket, és megérezni a lelküket, és ha szükséges volt, kivezetni őket egy-egy lelki traumából, fájdalomból. Csak úgy.......,mert megérzem az emberek lelkét.

Közben folyamatosan olvastam , előadásokra, tanfolyamokra jártam, kerestem, kutattam a válaszokat a megtapasztalásaimra. Az első Reiki útja volt,  2006-ban, amit végigjártam, Reiki mester lettem, majd az angyalokkal való tapasztalataimat megkoronázták az angyaltanfolyamok sorozatai, és Angyal tanár lettem.... és mentem tovább   Szellemgyógyászat,Pszí sebészet, Arolo Tifar gyógyászat, Médiumi tanfolyam, Kristályterápia, majd Esszénus mesterré váltam,beavatást kaptam arra, hogy SEGÍTENI, TANÍTANI, GYÓGYÍTANI! ami a mottómmá vált.

2015-ben megismertem az Access Consciousness rendszert, ami magasabb szintre emelt mindent, amit eddig tanultam, elmondhatatlan változásokat tapasztalok azóta! Ma már Facilitátor vagyok, ami azt jelenti, hogy tanítom az Access Bars kezelést, mert úgy érzem, ezt mindenkinek meg szeretném mutatni, aki változtatni szeretne az életén!

Az életem eddig nagyon sokoldalú  volt, rengeteg személyes megtapasztalással! Amiért hálás vagyok Istennek, az az egészségem! Én más megoldandó helyzetet, tanulófeladatot kaptam!  Nagyon mély élethelyzetet kaptam pár éve, amit egyedül kellett átélnem, megoldanom, ami próbára tette a lelkemet, a az erőmet, és megerősítette a hitemet!..... Ha nem így gondolkozom, ha nincs HITem, nem biztos, hogy most írogatnék itt! !! Még nem mondhatom ki, hogy megoldottam, de a felfelé vezető úton vagyok!

 Az élet csodálatos dolgokat mutat nap mint nap, ha észrevesszük! Minden a választásainkon múlik. Ha a szenvedést választjuk, akkor szenvedni fogunk, ha az örömöt választjuk, akkor elkezdenek a dolgok megváltozni az életünkben . Az öröm lehet egy pillangó, egy harmatcsepp a fűszálon, sok sok apró kis csoda! Magukkal hozzák a nagyobb csodákat! 

Ilyen csoda az életemben, a társam, a párom, aki akkor, és úgy érkezett meg, ahogyan és ahonnan sohasem képzeltem!!  Ma már együtt segítünk a tőlünk kezelést,, terápiát, útmutatást kérőknek! és ez számomra fantasztikus! (/Ha párkapcsolati problémád van.... férfi és női oldalról is kaphatsz útmutatást, mindketten több évtizedes házasság után, a párkeresésben is szereztünk tapasztalatot :) jaaa, és 3+2 azaz 5 gyerekünk lett így....10-30 évesig, ebben a témában is folyamatosan tapasztalunk  / 

Életem legutóbbi fantasztikus csodája az Access Bars használata, valamint az egész Access Consciousness rendszer megismerése!!!!!! Hozzásegített, hogy teljesen megváltozzon az életem, és mára már sok új általam kezelt személy számol be hasonló változásokról!

AZ ACCESS CONSCIOUSNESS MEGKORONÁZOTT ÉS MAGASABB SZINTRE EMELT MINDEN MÓDSZERT, AMIT HASZNÁLOK! 

Nem az a feladatom, hogy elhitessem veled,hogy amit csinálok, az jó, hanem, hogy segítsek neked felfedezni saját magadat, hogy Te magad találd meg az igazságodat a saját életedben!

Remélem, egy kicsit kiderült számodra, "ki vagyok én", vagy lehetséges, hogy már láttuk egymást, hiszen egy kisvárosban a 20 év kereskedelem folytán sok az ismerős arc.... :) Ha úgy döntesz, hogy eljössz hozzám kezelésre,terápiára, majd Te mesélsz nekem magadról, ha éppen az életed elakadt valahol, a helyes vágányra tereljük! Hogy hogyan? azt majd Te kiválasztod, én csak megmutatom az ajtót, amin benyithatsz! :):) mert választhatsz:) 

Access Barst, vagy valami mást?

Kíváncsian várom, várjuk nagyszerűségedet !

Hédi és Gábor

mi.jpg

 
 


Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 32878
30 nap: 1043
24 óra: 55