Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan találjunk magunknak pasit és hogyan tartsuk meg

Hogyan találjunk magunknak pasit és hogyan tartsuk meg?

 – Gary Douglas

biztonsag.jpg

 

 

 

A párkapcsolatok régi szabályai nem működnek többé és a régi szereposztás sem.

Mi van, ha a nők a harcosok, akik azért vannak itt, hogy egy másfajta jövőt teremtsenek?

És mi van, ha a férfiak a táplálóak, akik azért vannak itt, hogy olyan lehetőségeket teremtsenek, ahol a nők elő tudják hozni magukból azt az egységes csodát, amik ők, hogy megmutassák ezt a világnak?

A férfi felismeri minden személy értékét, akivel találkozik. Neki nincs előre kialakított ítélete azokról, akik körülveszik. Hálás neked azért a nőért, aki te szeretnél lenni. Ő kinyitja minden számára lehetőségek ajtaját, akiket  megérint. Hajlandó lennél ez a kedves modern típusú férfi lenni a saját életedben? Ha igen, akkor lehetséges, hogy meg kell változtass néhány dolgot!

Itt van 5 ötlet, ami segít abban, hogy kitaláld, hogyan táplálj és tarts meg magadnak egy pasit ebben a mocskos világban:

Fordítsd vissza a szerepeket

Egy modernkori férfi szereti tudni, hogy mik egy nő elvárásai vele kapcsolatban, és ezt hajlandó is megtenni. Ez nem azt jelenti, hogy a nőknek undokoknak kell lenniük, önzőnek, követelőzőnek vagy, hogy a férfi legyen patetikus, szomorú és tehetetlen! Ez azt jelenti,  hogy a nők legyenek törődőek, kreatívak valós inspirációk, mint amilyenek ők valójában. A férfiak pedig nyissák ki ezeket a női energiákat és fogadják be, ezek  sokkal nagyobb jövőt fognak teremteni mindenkinek.

Mit kérdezhetnél egy férfitól, amit még soha nem voltál hajlandó kérdezni?

Ha hajlandó vagy abbahagyni a bősz függetlenséget, akkor egy modern kori férfi teljesen más lehetőséget tud ajánlani számodra, olyan élet létrehozásában, amire valójában vágysz.

Egyesítsétek egymás hozzájárulását

Egy modernkori férfi hajlandó meglátni mindenki nézőpontját és hozzájárulni másfajta lehetőség teremtéséhez. Egy modern feminista be tudja fogadni a hozzájárulást kecsesen és megkérdezi, hogy hogyan növelhetné még jobban ezt. Egy modernkori kapcsolat mindenkinek többet teremt, nem kevesebbet!

A törődés nem megosztás

Egy modern kori férfi törődni fog veled, nem számít bármi van. Ha azt kéred tőle, hogy a pénzen, ajándékokon keresztül bizonyítsa a törődését vagy azon keresztül, hogy mit tesz, az teljesen más mintha megengeded neki, hogy úgy törődhessen veled, hogy teljes mértékben jelen van, minden ítélet nélkül, bármilyen őrült is vagy! A törődés azt jelenti, hogy hálás vagy mindenért, nem azt, hogy lábtörlő vagy, vagy azt, aki folyamatosan bizonyítgatja a törődést. A törődés nem azt jelenti, hogy a párod folyamatosan a te problémáidat hallgatja.Ezt oszd meg a barátnőiddel, a pasiddal pedig egy nagyszerűbb világot teremts!

Add fel a birtoklást

A legtöbb ember bekerül egy párkapcsolatba és így van valakijük, akit elkezdhetnek ‘birtokolni’ örökké. Ha tényleg erre vágysz őszintén, akkor szerezz egy kutyát! Ha egyikőtök sem birtokolja a másikat, az többet teremtene vajon? Ha egy olyan párkapcsolatot szeretnél, amiben mind a ketten többé szeretnétek válni, akkor arra van szükség, hogy megengedjétek egymásnak, hogy változzatok és növekedjetek, és meg kell engedni a kapcsolatnak, hogy inkább fejlődjön, minthogy kizárjon. Egy modernkori férfi kizárna bárkit? Egy modernkori feminista kizárná azt a választást, hogy több legyen?

Nem…és neked sem kellene!!

Teremts eleganciát

Elegancia a párkapcsolatban ott jelenik meg, ahol a modernkori férfi az a maximum hatás kedvéért teremt, egyre kevesebb erőfeszítéssel. Egy modernkori feministára van szüksége, aki többé válik inkább, mint kevesebbé. A modernkori feminista, az felkapcsolja az energiáit a teremtéshez és a törődéshez inkább, minthogy önmagát kevesebbé tegye, így a férfi kényelmesebben érezheti magát!

Egy modernkori férfi nem félemlül meg a te varázslatodtól.

Ezek szokatlan, konvenciókat nem követő módszerek a szabad gondolkodásúaknak, akik tudják, hogy lennie kell egy másfajta lehetőségnek a párkapcsolatokban, akik tudják, hogy többre vágynak a párkapcsolatukban, mint egy fehérléces kerítés, két gyerek és egy kutya. Meglehet mindened…még annál is több! Csak kérdezd meg: mi lehetséges még! Lehet, meg fogsz lepődni, hogy mi (vagy Ki) fog megjelenni!

Fordította: Kozák Anikó

Access Consciousness Blog, Gary

http://Access Consciousness Blog, Gary

 
 


Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 31616
30 nap: 1206
24 óra: 43