Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi az Access Consciousness® ?

access-dandelion.jpg

Mi Access Consciousness?

Kereső vagy? Mindig is tudtad, hogy létezik valami más, valami sokkal tágabb létezés, túl az általad ismert valóságon?

Az Accesst több mint 20 éve tanítják, használják, és válik hasznára sokaknak szerte a világban.Az eredmények mind a kezelők, mind a kliensek részéről nagyszerűek.Azok, akik futtatják a Bárjaikat rendszeresen, minden kezeléssel jobban érzik magukat, megnövekedett intuícióról, érzékelésről számolnak be, minden kezeléssel egyre könnyedebbnek érzik magukat, és sokkal érzékenyebbek az őket körülvevő világra, ezáltal az életükben javulást idéznek elő azokon a területeken, amelyek nem működtek.

Az Access eszközeinek használata képessé tesz arra, hogy emlékezz a tudásra, ami benned van.

Az Access eszközök készlete, amelyek használata lehetővé teszi, hogy könnyedén változtass az életeden, megváltoztass bármit, és ezáltal azt az életet élhesd, amit mindig is szerettél volna.

Az Access alapja a Bars és a Barok futtatása, amelyről bővebben a Bars menüpont alatt olvashatsz.Ezenkívül közel ötven féle testkezelésből választhatod ki a neked megfelelőt. 

 

"AZ ACCESS NEM A GYÓGYÍTÁS. A TUDATOSSÁGRÓL SZÓL. A TUDATOSSÁG HATÁSA A TEST GYÓGYULÁSA, ÉS NEM FORDÍTVA. KIGYÓGYÍTANI VALAKIT A NEM TUDATOSSÁG ÁLLAPOTÁBÓL, LEHETŐVÉ TESZI, HOGY A TEST MEGGYÓGYÍTSA MAGÁT"

GARY M.DOUGLAS

AZ ACCESS CONSCIOUSNESS ALAPÍTÓJA /

Mitől más az Access?

Az Access semmit nem állít, nem ítélkezik semmiről, nincs hitrendszere, nem zár ki semmit, nem egy vallás, nem spirituális, és nincsenek követendő dogmái ,nincsenek követendő nézőpontjai, az Access folyamatosan tágul, változik általunk, mert a másik fontos eszköze a KÉRDÉSEK!

Az Access alapeszköze, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek meghatározzák lényünket, a mindennapi létezésünket. a kérdések használatával lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá válik mindenre.

" A KÉRDÉS VÁLASZTÁSOKAT TEREMT.A VÁLASZTÁSOK LEHETŐSÉGEKET TEREMTENEK.A LEHETŐSÉGEK MEGENGEDIK, AZ UNIVERZUMNAK, HOGY HOZZÁJÁRULÁS LEGYEN A SZÁMODRA"

/Gary M. Douglas / 

 

Cikkek

MITŐL MÁS AZ ACCESS?

Marilyn Bradford minősített Access Consciousness Facilitátor írása 

" Az Access nem hasonlít semmire, amit valaha is csináltam. teljesen önálló kategóriát képez. "

 
2015.10.30 | Menüpont: Mi az Access Consciousness® ?
 


Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 32880
30 nap: 1045
24 óra: 56