Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudományosan az Access Bars kezelésről

Az Access Bars vizsgálata Dr. Jeffrey L. Fannin neurológus által a Secret Knock konferencián San Diegoban.

Az Access Bars az Access Consciousness magja és alapja. A kezdete lehet egy nagyszerű kalandnak és egyike lehet azoknak a dolgoknak, amit hozzáadhatsz az életedhez, és ami segít majd abban, hogy nagyobb könnyedséget teremts mindenben.

A Bars 32 energia sáv, amelyek a fejen keresztül és körben futnak, és amelyek az életed különböző területeihez kapcsolódnak. Ezeket a pontokat, amiket megérintünk, amikor ezt a módszert használjuk, nevezzük Baroknak. Ezek tárolják minden olyan gondolat, eszme, viselkedés, döntés és hiedelem elektromágneses elemeit, amelyhez valaha közöd volt.

Ez egy vizsgálat arról, hogy mi történik egy Bars kezelés előtt és után, melyet Dr. Jeffrey Fannin neurológus mutat be, Gary Douglasszel és Dr. Dain Heerrel, az Access Consciousness alkotóival.

A felvétel 2015 márciusában készült a Secret Knock konferencián San Diegoban. Dr. Jeffrey L. Fannin már több, mint 15 éve dolgozik a neurológia területén és vizsgálja az agyakat és az észlelés/megértés folyamatát, és az alapítója a Center for Cognitive Enhancement-nek. Elhatározta, hogy egy rögtönzött elemzés keretében megvizsgálja, hogy mi történik valakinek az agyában egyetlen Bars kezelés után. Amit talált, teljesen lenyűgözte, annyira fenomenális volt.

 

Dr. Jeffrey L. Fannin  16 éve vizsgálja az agy működését, de ilyen eredményeket csak a bars kezelés után mért és tapasztalt. EEG-t használt 19 elektródával mért a fejen kezelés előtt és után.
Nem egy elég komolyan meditáló ember nyilatkozott úgy, hogy amíg a meditációban igaz jól is érzi magát, megvan az összhang a csakráiban a testében, de ez csak egy szeparált környezetben és ideiglenesen marad harmóniában.
Addig a Bars kezelés után egyre közelebb kerülünk a tartós harmóniához, ahogy engedjük el a hitrendszereket, nézőpontokat, gondolatokat és érzelmeket. Sokkal fontosabb a valódi tudás és érzékelés.
 

A meditációk a szívet és az agyat fizikai összehangolódásba hozza, amíg a Bars az Univerzummal is összeköt és harmonizál. A thalamus ami irányítja az összes frekvenciát és ez összeköttetésben van a koronacsakráddal. A tested sejtjei ezen keresztül rezonálnak az energiával.

Jön a mezőből az energia és információ, amit a koronacsakrán keresztül a thalamushoz kerül és innen a sejtekhez. Az Access tanítja, hogy a gondolatok, érzések, érzelmek kb 90 %-a nem a sajátunk, hanem érzékeljük másokét.
De mi a mi saját tudásunk, éberségünk képességünk?

Amikor a Barokat futtatjuk ezek a gondolatok, érzések, hitrendszerek, nézőpontok tisztulnak és a múlt megélései egyre kevésbé befolyásolják a jelen teremtéseit és a jövő alakulását. A jelen éberségéből fogsz teremteni.

 

 

Olvass még többet a Barokról itt.

 

Forrás:http://hun.accessconsciousness.eu/

 
 


Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 32878
30 nap: 1043
24 óra: 55